12
Domaći fudbal

IGRAČIMA SVANULO: Crvena zvezda u nikad boljoj situaciji, evo i zašto

Objavljeno: 23.11.16 u 12:13

Kasa crveno-belih je sve punija.

Pred poslednjih šest utakmica u jesenjoj polusezoni Crvena zvezda nalazi u izuzetno dobroj poziciji da godinu ponovo završi kao prvoplasirani tim.

Najavljen je povratak u tim Gelora Kange, a kako piše ‘Informer’ najavljene su i isplate igračima od novca koji će stići od Trabzona na ime transfera Luisa Ibanjeza.

U PRAVI ČAS: Zvezda dobija pojačanje kada je to najpotrebnije (VIDEO)

U pitanju je cifra od oko 350.000 evra što bi trebalo da pokrije sva dugovanja prema igračima i stručnom štabu šampiona Srbije.

– Niko ne može da garantuje kad će to da se desi, jer ništa ne zavisi od Zvezde već od turskog kluba. Čelnici su obećali da će igrači uskoro dobiti sav novac zaključno sa 31. decembrom ove godine – piše ovaj list.

0
0
12 Komentara
  1. Klub koji ne plaća poreze državi, klub koji duguje za struju preko 800 000 evra! Klub koji živi na račun siromašnih gradjana Srbije! Klub kome je sve dozvoljeno i u koji je država na razne načine uterala toliko para koje nemamo za bolesnu decu pa skupljamo preko sms poruka! I sve to da bi se navijači malo radovali silnom pobedim protiv Borca ili Jagodine! Jel u evropskom fudbalu gde se protivnički timovi ne sklanjaju da bi ovi dali gol, e tu već 10 godina ne mogu ni da učestvuju! Bruka!

    0
    0
    Odgovori
  2. igracima svanulo: crvena zvezda u nikad boljoj situaciji, … kasa zvezde nikad punija … NAROD NIKAD SIROMASNIJI … PLJACKOM NARODA PREKO CENE ROBE I USLUGA I NA LOSEM KVALITETU ISTIH … najava novih povecanja cena robe i usluga … kvalitet robe su primeri iz medija : meso staro i po 30 i vise godina, … truju naciju a ni decu vise ne stede … SPONZORI ZNATE VEC KOJI SU … PREKO OSTVARENOG PROFITA VECI DEO PODELE IZMEDJU SEBE …A SA OSTATKOM … PUNE TRULO-PREZADUZENO sdcz i njene klubove … u isto vreme: igracima svanulo … NARODU OD GLADI, BOLESTI I BEZ POSLA i BUDUCNOSTI …PAO MREK NA OCI. zvezdi se DUGOVI vise NE spominji a o novim ZADUZENJIMA se i NE prica … zato je Srbija svakim danom … u svetu sve ZADUZENIJA. Srbija je najbolje mesto na svetu za sve PROFITERE … koji se na sport oslanjaju … jer Srbija za to ima drzavni projekat-zvezdu … narod nikako da shvati ljude u i oko zvezde koji im se obracaju porukama svakodnevno preko medija i sa tv ekrana … da : ZIVI DOBRO A SLEDECE GODINE CE BITI JOS BOLJE … NIKAD VECE POVECANJE PLATA I PENZIJA … A SA CENAMA STIZEMO TAJ NAMA NAJVECI ZACRTANI CILJ: EVROPSKU UNIJU … kako bi se igraci zvezde osecali kao kod kuce u EU : dobra plata … popularnost: mediji sve o njima najbolje pisu … nacija (placeni navijaci i oni bez ulaznica…) im na tribinama klicu … samo vi igrajte i one sto vas dovedose, placaju i podrzavaju … zabavljajte . pa narode, u EU da preko TRULE-PREZADUZENE zvezde udjemo … samo SEZONU KUPANJA DA PRESKOCIMO NA BILO KOJI NACIN … PA NEKA KOSTA KOLIKO KOSTA … stisnite se jos malo, tu je juli mesec … ko prezivi pricace …

    0
    0
    Odgovori
      • @penzioner, TI SI PRAVI GLODAR ZBOG SVOG STANISTA … ti i tebi slicni iz RUPE jos niste izasli … da vidite stvarnost-ISTINU … veliki broj “ cigana “ ( cast izuzecima ) zivi u virtualnom svetu … koju mu vodje navijaca sa severa svakodnevno saopstavaju-serviraju … od skoro dobiste jos jednog medju njima covica, koji sede na severnu tribinu u RUPI, da vidi sta vam jos fali-treba … da ostanete u totalnom NEznanju u vasoj RUPI … ALI … zato sto vodjama i „ciganima“-navijacima tvoga profila … to najvise u ovom trenutku odgovara … svaka krpa sebi naje svoju zakrpu … za kraj @penzioneru, sta u mom tekstu nije tacno …pomozi mi ako znas nesto bolje …sem ono sto na tvoje vodje saopstavaju svaki dan … da i ja ka sto si TI, budem Glodar i mirno udjem u svoju rupu … pa da svi u Srbiji budemo tako dobri-naivni glodari … pozdrav-uzivaj

        0
        0
        Odgovori
  3. .!. XXAAXXAA .!. 350 000 evrica, samo 1 nedelja kosta budzet R. Srb. za troskove tj. tranzit azilanata za regr. centre (izmedju ostalih i crveni fk..) Isis brigadu ! EU te novce daje za Drz. Srb. a ne za raspali FK i za „pomoc“ azilanata u njihovim redovima .!. XXAAXXAA .!. UEFA NESTO DUUUUGOOO CESLJA „POSLOVANJEEEE“..NE SLUTI NA DOBRO, PO „GANEEE, PA ZATO SADA I IZLAZE U JAVNOST SA OVIM „BOMBASTICNIM“ NASLOVIMAAA .!. XXAAXXAA .!. K.R.A.J. KADA „MISLITE“ DA STE NAJJACI I NA VRHU, TEK SADA CETE PASTI NA DNO, DNO KAKVO NIKADA NISTE DOZIVELI I MOGLI ZAMISLITI I NASLUTITI .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  4. .!. XXAAXXAA .!. 350 000 evrica, samo 1 nedelja kosta budzet R. Srb. za troskove tj. tranzit azilanata za regr. centre (izmedju ostalih i crveni fk..) Isis brigadu ! EU te novce daje za Drz. Srb. a ne za raspali FK i za „pomoc“ azilanata u njihovim redovima .!. XXAAXXAA .!. UEFA NESTO DUUUUGOOO CESLJA „POSLOVANJEEEE“..NE SLUTI NA DOBRO, PO „GANEEE, PA ZATO SADA I IZLAZE U JAVNOST SA OVIM „BOMBASTICNIM“ NASLOVIMAAA .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter