0
Košarka

FOTO: STARSPORT

BOGDANOVIĆ: Prvo sam proverio kada dolazim u Beograd, od turskog znam samo… (VIDEO)

Objavljeno: 11.10.16 u 10:51

Srpski košarkaški as u dresu Fenerbahčea ushićen je pred početak nove sezone u Evroligi, o čemu je govorio u intervjuu za sajt ovog takmičenja.

Sezona u Evroligi samo što nije počela, a uoči samog početka takmičenja Bogdan Bogdanović otkrio je nekoliko vrlo interesantnih stvari o sebi i životu u Istanbulu, kao i očekivanja pred početak nove sezone.

– Biće zanimljivo. Igraćemo u sjajnim gradovima poput Barselone, Madrida, Moskve, Atine, Tel Aviva… Pa i Beograda, što je bila prva stvar koju sam proverio kada je izašao kalendar. To je moj grad i volim kada se vraćam u Srbiju. Uzbuđen sam zbog toga – rekao je Bogdan Bogdanović za sajt Evrolige.

On će Crvenoj zvezdi u Beogradu gostovati ‘tek’ 12. januara, a prvi meč će u petak igrati protiv Bamberga u Istanbulu.

SRBI NA ODLIČNOM GLASU: ‘Ludi Srbin’ žali za Bobijem, Bjelica se sve više nameće (VIDEO)

Kako sam kaže, najviše se druži sa kolegom iz reprezentacije Nikolom Kalinićem, trenerom Željkom Obradovićem, ali i bivšim igračem Crvene zvezde Perom Antićem, odnosno, Partizana Janom Veselim.

– Najviše sam sa njima, ali družim se i sa ostalim saigračima. Čepo je u Istanbulu. Naučio sam na turskom nekoliko šala i psovki, a mogu i da naručim hranu u restoranu. Svakog dana učim nešto novo, ali turski se ne priča toliko, pa ga zato teže učim. Pričamo uglavnom na engleskom i srpskom – istakao je Bogdan.

OVDE pročitajte ceo intervju za sajt Evrolige, a evo i kako Bogdan sastavlja svoj Fantazi tim u koji nije stavio sebe:

Kao i najavni spot za novu sezonu Evrolige:

(Izvor: youtube / EUROLEAGUE BASKETBALL)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter