0
Evropske lige

Ivanović: „Favoriti smo u Liga kupu“

Objavljeno: 20.12.12 u 18:25

Ivanović-donosi-prednost-Čelsiju

Branislav Ivanović se upisao u strelce u pobedi Čelsija nad Lidsom u četvrtfinalu Liga kupa i kaže da londonski tim želi da se domogne trofeja u ovom takmičenju.

Naš internacionalac bio je jedan od petorice strelaca za Čelsi na Eland Roudu na kom je njegov tim slavio sa 5:1 iako je gubio na poluvremenu.

„Meč sa Lidsom je bio veoma težak i došao je u nezgodnom trenutku posle učešća na Svetskom klupskom prvenstvu. Nismo imali puno vremena da se oporavimo po povratku iz Japana. Bili smo umorni i možda čak i pomalo uplašeni u prvom poluvremenu. Srećom, sve se dobro završilo i idemo dalje“, rekao je kapiten reprezentacije Srbije i nastavio:

„U polufinalu nas čeka duel sa Svonsijem koji će po mnogo čemu biti zanimljiv. Svonsi je tim koji voli da se nadigrava i sigurno ćemo morati da uložimo maksimum napora da ga eliminišemo, posebno u prvom susretu u kom ćemo biti domaćini. Ove sezone su nam već izmakla tri trofeja i ne smemo sebi da dozvolimo da izgubimo još jedan, pogotovo što smo stigli do same završnice. Favoriti smo, ali to moramo da potvrdimo na terenu“, zaključio je Ivanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter