0
Evropske lige

Čelsi iz „keca u dvojku“

Objavljeno: 19.12.12 u 22:47

Ivanović donosi prednost Čelsiju

Odigran je poslednji meč četvrtfinala Liga kupa, Čelsi je kao gost savladao Lids sa čak 5:1, ali su domaći vodili posle prvih 45 minuta igre.

Izveo je Rafa Benitez maltene najjaču postavu na koju može da računa u ovom trenutku (samo je Azar bio na klupi, umesto njega počeo Marin), ali nije sve krenulo kako treba. Leandro Bekio je pogodio za vođstvo Lidsa u 37. minutu i tim rezultatom se otišlo na pauzu.

Ali se ighrači Čelsija bude u drugom delu i posle samo dva minuta igre dolaze do izjednačenja golom Mate. Do 64. minuta se Lids držao, a onda su puleni Rafe Beniteza rešili da završe posao. Prvi je Ivanović na asistenciju Lamparda pogodio, a dva minuta kasnije upisuje se i Viktor Mozes.

I na kraju još dva gola za dva minuta plavaca, u 81. minutu Eden Azar, a zatim se upisuje i Fernando Tores za ubedljivu pobedu i plasman u polufinale gde su već Aston Vila, Bredford i Svonsi, pa je Čelsi apsolutni favorit da osvoji trofej.

Mozes za 3-1

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter