4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Crvena zvezda polupala ‘lončiće’ i najavila Ludogorec (VIDEO)

Objavljeno: 29.07.16 u 21:58

U drugom kolu Superlige Srbije Crvena zvezda je na svom stadionu savladala Metalac 3:1 (2:0) i upisala prva tri boda u novoj sezoni.

Crvena zvezda pobedom dočekuje Ludogorec. Četa Miodraga Božovića u izmešanom sastavu lako je izašla na kraj sa protivnikom iz Gornjeg Milanovca 3:1. Pravi pogadak šefa stručnog štaba bilo je uvođenje u tim Davida Banunskog, Huga Vijere i Marka Poletanovića koji su odigrali fantastičan meč.

Utakmica je počela u veoma jakom tempu. Prvu šansu već u 3. minutu imali su gosti kada je Kasiedo šutirao daleko preko gola. Samo dva minuta kasnije zapretila je i Zvezda, Kanga je bio u sjajnoj poziciji, ali je Belić uspeo nogom da sačuvaj svoj gol. Gabonac je u šansi bio i 60 sekundi kasnije, ali je ponovo Belić bio na visini zadatka. Metalac je golu bio najbliži u osmom minutu, ali je Rendulić loptu skinuo par metara ispred crte.

Prvi gol videli smo u 15. minutu. Šutirao je Banunski sa 16 metara, lopta se od odbrane Metalca odbila do Ruiza kome nije bilo teško da pogodi za svoj prvi gol u crveno-belom dresu 1:0. Zvezda je do drugog gola mogla u 33. minutu, ali je pokušaj Ristića odbranio Belić. Ipak, po golmana Metlaca spasa nije bilo pet minuta kasnije. Posle „bilijara“ lopta je ostala kod Vijere, a Portuglacu nije bilo teško da pogodi i skine teret s duše za 2:0. Bio je to prvi pogodak „miljenika Delija“ ove sezone. Rezultatom 2:0 otišlo se na poluvreme.

Crvena zvezda je u drugom poluvremenu prvi put zapretila u 59. minutu kada je Kanga spojio sa golom Plavšića, ovaj izašao sam na Belića, ali se spetljao prilikom driblinga. U 67. minutu sa distance je pokušao Ristić, ali je ponovo bio neprecizan. Samo 60 sekundi kasnije velika greška odbrane Metalca i Poletanović je takođe postigao debitantski gol za 3:0.

Metalac je uspeo da postigne počasni gol. Mladenović je napravio soloprodor, šutirao je i pogodio bliži ugao gola Kahrimana. Do kraja utakmice zabeležili smo još samo šanu Le Taleka, ali je Francuz bio neprecizan.

Crvena zvezda u utorak od 20.30 igra revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

CRVENA ZVEZDA – METALAC 3:1
/Ruiz 14, Vijeira 38, Poletanović 68 – Mladenović 78/

Stadion: Rajko Mitić
Kapacitet: 55.538
Sudija: Nemanja Gajdobranski (Novi Sad)

CRVENA ZVEZDA (4-1-4-1): Kahriman – Petković, Rendulić, Luković, Ristić – Poletanonović – Plavšić, Babunski (od 83. Luković), Kanga, Ruiz – Vijeira (od 63. Sikimić)
METALAC (4-1-4-1): Belić – Nikodijević, Otašević, Bondarenko, Simović – Panić – Mijić, Stojanović (od 63. Mladenović), Rovčanin, Mitrović (od 58. Gočanin) – Kaisedo.

[/stextbox]

(Izvor: YouTube/LiveFootball)

0
0
4 Komentara
  1. Luković na tribine,A.Mičel u postavu OVIH 11 su zakon samo umesto Petkovića,Cvetković,Ruza, Muče,Kataia neračunam jer je on na izlaznim vratima,kao i Viera tu bi ja forsirao ove mlade pored ovakve veze oni bi se nadavali golova a i cena bi bila sa 6 nula,

    0
    0
    Odgovori
  2. da li si video slobodnog igraca u sredini … odbrambeni kad je sam na dva mora da pokriva sredinu a golman sam brani ovog s krila… posle bi kukao da je izasao a ovaj doda samom igracu na 5 m

    0
    0
    Odgovori
  3. Poletanovic dobar,Babunski dobar do zavrsnice,Lukovic ocajan a Rendulic kod kiksa Lukovica tragi-komican.Umesto da izadje na igraca on cuva Kahrimana.Dace Bog da prodjemo Ludogorec i dovedemo desnog spoljneg i minimum jednog stopera.

    0
    0
    Odgovori
    • nebih se složio da je Babunski dobar sve do završnice,svaki put mu je bio blokiran šut mislim da bi bar jednom pogodio,Luković na tribine ima i višak kilograme i slab je nema utakmicu da ne kiksne,Pavićević je car dati šansu novom Belodediću A.mičel

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter