2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Printscreen

STIGLA I ČESTITKA IZ HUMSKE: Gracias Sevilla! (FOTO)

Objavljeno: 18.05.16 u 23:45

Partizan se na zvaničnom sajtu kluba zahvalio Sevilji na tome što će Ligu Evrope igrati tek od drugog kola kvalifikacija.

Crno-beli su znali da proslave het-trik Sevlije u Ligi Evrope. Španci su tako direktno pomogli crno-belima da preskoče prvo kolo kvalifikacija i u novu sezonu uđu već krajem juna. Sada će fudbaleri „parnog valjka“ moći na duži odmor, a prvi meč će igrati tek sredinom jula. Evo šta je pisalo na sajtu crno-belih:

Lep rezultat večeras u Bazelu, u finalu Evropa Lige 2015/16. Španska Sevilja je po treći put uzastopce (a čak peti put ukupno!) osvojila ovo renomirano evropsko klupsko takmičenje, čime je i našem klubu učinila veliku uslugu. Kao što smo vam to još pre nekog vremena nagovestili, pobeda Sevilje omogućava našem klubu pune dve sedmice više vremena za odmor od ove i pripremu za narednu sezonu, koju će Partizan sada započeti tek sredinom jula meseca (umesto već krajem juna), mečevima 2. kola kvalifikacija koji su na programu 14.07. i 21.07.

DA LI STE ZANLI: Sevilja je pobedila i za Partizan, evo i zbog čega…

FOTO: FK Partizan
FOTO: FK Partizan

U toku današnjeg popodneva smo jedno vreme bili u nedoumici kako će se najnovija vest iz UEFA vezana za moguće uključenje klubova iz tzv. države Kosovo već od ovog leta u evropska klupska takmičenja odraziti na termin starta Partizana u Evropi, naravno i u zavisnosti od ishoda večerašnjeg finala, ali smo onda zaključili radosnu vest: U slučaju pobede Sevilje će samo osvajač kupa Slovenije (Maribor ili Celje) „patiti“ eventualnim uključenjem pobednika kupa tzv. države Kosovo u kvalifikacije za Evropa Ligu naredne sezone (jer bi „Slovenac“ time bio vraćen u 1. kolo kvalifikacija), ali ne i naši Crno-beli!

OPIPAVANJE TERENA: Da li Partizan može da odbije ovakvu ponudu?

0
0
2 Komentara
  1. Браво, јеси ли ти из оне серије Мућке, мућко једна блесава. Онли фулс анд Хорсес.

    0
    0
    Odgovori
  2. Vi ste sve navikli da dobijate na mućku,zato ne čudi da čestitate timu koji je dobio zahvaljujući sudiji!Kakvi ste vi kreteni!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter