0
Domaći fudbal

SLS: Božović je menjao, ali je na terenu najskuplji igrač (SASTAVI)

Objavljeno: 07.05.16 u 16:11

Za nešto manje od sat vremena na stadionu „Rajko Mitić“ koplja će ukristiti u derbiju 5. kola plej-ofa Superlige Crvena zvezda i Vojvodina.

Beogradski crveno-beli su već overili titulu prvaka, te su glavom više u meču sa Olimpijakosom koji se igra sutra od 19 časova. Zbog toga je i trener Miodrag Grof Božović odlučio da šansu da igračima koji su ove sezone manje proveli na terenu. Jedini prvotimci sa zapaženom minutažom su Marko Grujić, Mihailo Ristić i Srđan Plavšić.

SLAVLJE TITULE: Vladimir Šavija je ponovo ‘pokidao’, uzeo je mikrofon i evo šta je otpevao (VIDEO)

Sa druge strane Nenad Lalatović nije imao prava na kalkulacije, te je na teren posalo najboljih 11 kojih ima na raspolaganju. Opasnost po gol Crvene zvezde biće Nikola Trujić, Filip Malbašić i Dejan Meleg. Evo u kojim sastavima će dva tima istrčati na „travnati tepih“ našeg najvećeg stadiona:

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]CRVENA ZVEZDA (4-5-1): Supić – Cvetković, Stojanović, Edson, Anđelković – Grujić, Ristić, Babunski, Plavšić, Gavrić – Sikimić.
VOJVODINA: Kordić – Puškarić, Nastić, Rosić, Jovančić – Maksimović, Miletić, Meleg, Babić, Malbašić – Trujić.[/stextbox]

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter