6
Fudbal

FADILJ VOKRI: Sad idemo u FIFA pa na Svetsko prvenstvo!

Objavljeno: 03.05.16 u 23:45

Predsednik FS samoproklamovane države Kosova Fadilj Vokri istakao je da je sledeći potez Albanaca ulazak u FIFA.

– Verujem da je sada lakše da postanemo član FIFA imajući u vidu da je ispunjen prvi kriterijum da treba biti član UEFA. Time su otvoreni putevi da 12. i 13. maja budemo primljeni. Odluka o prijemu u FIFA bi nam otvorila put za učešće u kavlifikacijama za svetsko prvenstvo – rekoa je Vokri za Radio slobodna Evropa, a prenela Beta.

Bivši fudbaler Partizana je istakao da je prijem Kosova u UEFA istorijski trenutak.

– Ovo je velika pobeda za sve, pobeda svih sponzora i donatora i onih koji su mnogo dali za kosovski fudbal. Ovo je kompezacija za sve. Dobro je da smo postigli pobedu i pored nekoliko protivnika koji nisu bili laki – rekao je Vokri.

0
0

6 Komentara

      • Vas Tole je sam izjavio da Dejo nije podrzao siptare i da je jedini,uz Svajcarce,branio statut Uefe,sto znaci da je bio protiv.A Robi jeste nasa legenda i tu nema nista lose,covek je pola Srbin,pola Hrvat,dok je vas Vokri to sto jeste,kao i Salja,Sadriju,Prekazi(cast Dzevadu ali ne i njegovom bratu),itd.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter