0
Evropske lige

FA KUP: Poraz znači otkaz – Van Gal i Martinez „igraju“ za opstanak

Objavljeno: 22.04.16 u 13:50

Dva menadžera nalaze se na rubu provalije.

Polufinalni duel FA kupa između Evertona i Mančeste Junajteda vrlo verovatno će doneti i odgovor na pitanje koji od dva menadžera će prvi napustiti klupu svog tima – da li Luj Van Gal, ili Roberto Martinez.

Prema pisanju ESPN, ovaj meč, na kom bi pobeda i jednom i drugom timu značila priliku da bar delimično spase sezonu, poraženog će najverovatnije koštati posla.

OBEŠTEĆENJE NIJE PROBLEM: Engleski velikani u trci za Grizmana

O smeni Van Gala se priča maltene od samog početka sezone, tim tek na momente pokazuje kvalitet dostojan imena Mančester Junajteda, a iz Evrope je ekipa ispala u osmini finala Lige Evrope nakon poraza od Liverpula.

Sa druge strane, Everton je, od ekipe za koju su mnogi očekivali da može biti hit godine, došao u situaciju da se u jednom momentu plaši za opstanak. Ipak, tim sa Gudison Parka uspešno je izbegao dramu, ali je i to bilo više nego dovoljno da se mnogi zapitaju da li će Martinez i dogodine sedeti na klupi „Karamela“.

Susret je na programu u subotu od 18.15.

SVIM SILAMA NA TITULU: Real jači u završnici sezone

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter