20
Košarka

POLICIJA NA VRATIMA: Privode Duška Vujoševića zbog Crvene zvezde?!

Objavljeno: 25.03.16 u 09:25

Bivši trener Partizana, a sada francuskog Limoža pokušao je da objasni celu stvar…

Iako je već mesecima van Srbije i srpske košarke, Duško Vujošević će imati ozbiljnih problema zbog ranije izrečenih izjava o dva kluba Crvene zvezde, sa Malog Kalemegdana i iz Železnika. Naime, kako ‘Kurir’ prenosi, bivši trener Partizana biće priveden zbog rušenja ugleda ova dva kluba u vreme kada je bio trener KK Partizan.

Navodno je Vujošević spornim izjavama o nastanku nove Zvezde i njenom vlasništvu srozavao ugled kluba i smanjivao njegovu kreditnu sposobnost. On je tada govorio da je to privatni klub Nebojše Čovića zbog čega su bile podnete i privatne tužbe njih dvojice koje su kasnije povučene.

Ostala je ova od strane dve Crvene zvezde, a kako se Vujošević nije pojavio na ročištu, sudija je dao nalog za njegovo privođenje.

Vujošević je, stoga, vrlo ogorčen ponašanjem države i srpskog sudstva.

– Šta da vam kažem, očigledno da sudstvo služi za maltretiranje građana i mobing. Imao sam poverenja u pravosudne organe, a onda vam se desi nešto ovako. Nisam ja prebijao novinara, pa sad da me privode – rekao je za ‘Kurir’ Duško Vujošević ovim povodom.

Pokušao je iz svog ugla da objasni o čemu se zapravo radi:

– Svi znaju kakav je sukob u pitanju. A i poznato je ko je u pravu. Kad me je Čović tužio, u konsultaciji s advokatom podneo sam protivtužbu. Kasnije je došlo do povlačenja tužbi između nas, ali je ostala tužba Crvene zvezda iz Železnika i Crvene zvezde iz Beograda, a za tu tužbu tada nisam znao. Ona je na istim osnovama kao i ona Čovićeva. Ja sam o Zvezdi iznosio stvari koje su bile aktuelne i za koje sam smatrao da javnost treba da ih zna. U tužbi sada pominju da sam srozavao ugled kluba i smanjio kreditnu sposobnost, a bili su u blokadi – razočaran je Vujošević.

0
0
20 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter