18
Domaći fudbal

ANDRIJA ŽIVKOVIĆ SLETEO U BEOGRAD: Moram da izađem jači iz ovoga! (FOTOGLAERIJA)

Objavljeno: 05.02.16 u 15:35

Tačno u 15 časova prva zvezda Partizana Andrija Živković pojavio se na aerodromu „Nikola Tesla“ letom iz Atine.

Mladi fudbaler je suspendovan i vraćen sa priprema zato što nije želeo da potpiše novi ugovor sa crno-belima, te će tim iz Humske morati da plati „penale“ u iznosu od 2,5 miliona evra investicionom fondu Pinija Zahavija. Novinari su Andriju dočekali na aerodromu.

– Još mi je vruća glava, nisam još svestan svega i ne znam šta bih mogao da kažem. Bilo mi je jako teško, ima istine i da sam plakao… Šta da se radi, to je fudbal, moram da izađem jači iz ovoga – preneo je Blic prve utiske „kažnjenog“ fudbalera.

Andrija Živković je istakao da su neistinita pisanja da ga je samo Saša Lukić ispratio i rekao je da je svima teško pao njegov odlazak.

– Saigračima je bilo jako teško, pozdravili smo se u četvrtak i jutros. Lukić me je jutros ispratio, ali je svima bilo teško. U Partizanu sam još šest meseci i poštovaću sve što mi se kaže – zaključio je Živković.

0
0
18 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter