4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Ranjeni Partizan na Banjici vida rane (SASTAVI)

Objavljeno: 13.12.15 u 09:12

U malom gradskom derbiju u okviru 21. kola Superlige Srbije Partizan od 13 časova gostuje Radu na Banjici.

Evropske rane su sveže i peku, a već danas Partizan mora uzdignuta čela krenuti u novu borbu. Za ozdravljenje i sakupljanje što većeg broja bodova do „preseka“. Zadatak nimalo lak, protivnik je Rad, jedna od ekipa koja je iz Humske kući otišla neporažena. Tradicija kaže da su crno-beli apsolutni favorit, naravno da je stanje u Humskoj redovno tako bi bilo, a pošto je u Partizanu vanredno stanje bojazan je velika. Pogotovo ako se zna da Ljubinko Drulović ne može da računa na pola igrača iz prve postave.

– Trenutna pozicija Partizana ne govori o njihovom kvalitetu. Biće to veoma težak meč, a naš je zadatak da pobedim i osvojimo tri boda. Pored već povređenih Vulićevića, Balažica i Ostojića ostali smo i bez Oumarua i Babovića. Biće veoma teško – naglasio je Ljubinko Drulović, čovek koji je tri godine nosio dres „građevinara“.

Pobedi se nada i bivši Partizanovac, a sada udarna igla Rada Borko Veselinović.

– Kada igramo na Banjici predaje nema. Naš cilj je u svakoj utakmici da osvajamo bodove. Da li ćemo to uspeti zavisi samo od nas, ako budemo znali da iskoristimo svoje prilike onda pobeda ne dolazi u pitanje – rekao je Veselinović.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

RAD – PARTIZAN 13.00

Stadion: Kralj „Petar prvi“. Kapacitet: 5.500. Sudija: Srđan Jovanović.

RAD: Budaković – Bašanović, Đurić, Vico, Obradović – Vidić, Ljubinković, Nenadović, Lutovac, Đenić – Veselinović.
PARTIZAN: Ž. Živković – Bandalovski, Ćirković, Fabrisijo, Subić – Lukić, Brašanac, Ilić, A. Živković, Ninković – Božinov.

[/stextbox]

0
0
4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter