0
Odbojka

Foto: OSS

ŠIRI SPISAK: Grbić odredio kandidate za kvalifikacioni turnir za OI

Objavljeno: 07.12.15 u 14:30

Nikola Grbić, prvi trener muške seniorske reprezentacije Srbije, saopštio je širi spisak igrača (22) za turnir Evropskih kvalifikacija za OI 2016, koji će se odigrati od 5. – 10. januara u Berlinu, u Nemačkoj.

[stextbox id=“hotsport_text_box“]
Na spisku su:

Tehničari: Nikola Jovović, Mihajlo Mitić, Aleksa Brđović i Ivan

Korektor: Aleksandar Atanasijević, Saša Starović, i Dražen Luburić

Libera: Nikola Rosić, Neven Majstorović i Bojan Rajković

Blokeri: Dragan Stanković, Marko Podraščanin, Srećko Lisinac, Petar Krsmanović i Aleksandar Okolić

Primači: Uroš Kovačević, Marko Ivović, Nemanja Petrić, Milan Katić, Filip Stoilović, Konstantin Čupković i Ivan Borovnjak
[/stextbox]

Muška seniorska reprezentacija Srbije odigraće prvi meč na turniru Evropskih kvalifikacija za OI 2016. protiv Poljske, aktuelnog svetskog prvaka, prvog dana takmičenja, 5. januara od 20,30. Srbija će u 2. kolu A grupe, 6. januara, igrati protiv Nemačke (18,00), a u poslednjem, 3. kolu, 8. januara, protiv Belgije od 14,00 časova. Turnir će se odigrati od 5. – 10. januara u dvorani Maks Šmeling u Berlinu, u Nemačkoj. U B grupi će igrati Rusija, Bugarska, Francuska i Finska.

Plasman u polufinale izboriće po dve reprezentacije iz svake grupe. Plasman na Olimpijske igre izboriće samo pobednik turnira, dok će drugoplasirana i trećeplasirana selekcija izboriti učešće na turniru Svetskih kvalifikacija, koji će se odigrati u Japanu između 14. maja i 5. juna.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter