3
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDIN JUNAK MILER: Ništa ne može da se poredi sa Crvenom zvezdom u ‘Pioniru’!

Objavljeno: 05.12.15 u 00:16

Navijači Crvene zvezde očarani su pojačanjem Kvinsijem Milerom, ali je i on oduševljen njima.

– Pokušavao sam da uradim sve što je bilo potrebno za pobedu. Bio sam pun energije i želeo sam pobedu. Na kraju smo završili trijumfalno i to je jedino važno. Publika je glasna tokom čitave utakmice. Bio sam motivisan ceo meč, ovde je najbolja atmosfera na svetu. Ništa ne može da se poredi sa Crvenom zvezdom u Pioniru – rekao je posle meča Miler.

– Dogovorili smo se u svlačionici da se koncentrišemo na odbranu jer je ona uvek u našem fokusu. Nismo uspeli da sprovedemo plan u prvom, ali smo zato u drugom izašli na teren i pokušali da budemo što koncentrisaniji na odbranu – naveo je Miler.

Kvinsi Miler se veoma brzo adaptirao na evropsku košarku, iako mnogi košarkaši imaju problem da se naviknu na kriterijum suđenja, način igre, atmosferu…

– Mnogo je drugačija od NBA košarke, ali je u isto vreme veoma teška. Morate biti mentalno i fizički spremni. Drugačija je igra, ali mi se dopada. Markus i ja smo vežbali saradnju na treningu svaki dan i ’ubijali’ smo pik-en-rol. Danas je funkcionisao, ali to se dešava. On je sjajan igrač i definitivno sjajan dodavač. Videćemo šta će biti u budućnosti – istakao je Amerikanac.

Miler dodaje da ništa još nije gotovo, te da treba ići jednu po jednu utakmicu.

– Pobeda je pobeda, ali idemo dan po dan i utakmicu po utakmicu. Cenimo što smo pobedili, ali ona još ništa ne znači. Moramo da nastavimo da rastemo kao tim i budemo bolji – zaključio je Miler.

0
0
3 Komentara
  1. ..TO sto ste ti i markus vezbali na „treningu“, zove se : tebra, daj meni loma…vaaattttaaaaa, A TRAJE I DRZI DO PRVE DOPING KONTROLE !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter