0
Evropske lige

GERI NEVIL: Ne simpatišem Azara

Objavljeno: 24.10.15 u 09:13

Nekadašnji kapiten Mančester junajteda, Geri Nevil, priznao je da nije preveliki poklonik stila igre koji neguje Belgijanac u taboru Čelsija, Eden Azar.

Kao što je poznato, u poslednje vreme sve glasnije se šuška o tome da bi Azar mogao da napusti Stamford Bridž.

– Ne gajim simpatije prema Azaru. Očekujem mnogo više od njega, a prošla sezona je pokazatelj da može da postane dobar igrač. Prošle godine bilo je priča da je on u rangu Mesija i Ronalda, ali oni i kada su u krizi daju veliki doprinos ekipi. Azar mora da se probudi i da doprinos timu – kazao je Nevil, prenosi Skaj Sport.

On je naglasio da mnogi fudbaleri prolaze kroz teške trenutke u karijeri, ali je istakao da se veliki igrači pokažu onda kad im ne ide.

– Nije dao doprinos svom timu ove sezone i on mora što pre da se izvuče iz krize. Svaki igrač prolazi kroz težak period u karijeri, ali ono što ih čini velikim je da što pre zakrpe sve rupe i vrate se na pravi put – jasan je Nevil.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter