1
Fudbal

Bekamu trofej za rastanak

Objavljeno: 02.12.12 u 11:30

Dejvid Bekam uspešno je završio svoju misiju u Americi na najlepši mogući način. Osvojio je trofej pred domaćim navijačima, pobedom protiv velikog rivala.

LA Galaksi je u finalu MLS lige savladao Dajnamo sa 3:1. Beks je sjajno predvodio ekipu, svojim preciznim pasovima i prepoznatljivim centaršutevima, a onda je došao i taj trenutak. Engleski fudbaler je napustio teren nekoliko sekundi pre poslednjeg sudijskog zvižduka, a ceo stadion je ovacijama ispratio fudbalsku zvezdu.

Na tribinama su se mogli videti mnogobrojni transparenti među kojima su prednjačili „Hvala Dejvide„, „Mi volimo Bekama„, kao i mnogi drugi.

„Ovo je zaista poseban dan za sve nas u timu, osvojili smo trofej u svojoj kući, pred našim navijačima. Za mene je ovo takođe i tužan dan, ovo mesto imao posebno mesto u mom srcu i tako će uvek biti“, izjavio je Beks posle meča.

Bekam je proveo 6 godina u Americi, a njegova sledeća stanica još uvek nije poznata. Mnogi klubovi su zaintereovani za usluge bivšeg reprezentativca Engleske, koji bi uskoro mogao da se vrati u svoju domovinu.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Bekamu trofej za rastanak | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hello there! This article couldn’t be written any better! Looking at this post reminds me of my previous roommate! He always kept talking about this. I’ll send this article to him. Pretty sure he’s going to have a great read. Thank you for sharing!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter