2
Košarka

FOTO: STARSPORT

SJAJNA VEST ZA CRVENO-BELE: Ovo bi moglo da bude najveće pojačanje Zvezde!

Objavljeno: 26.08.15 u 14:40

Posle svih zvučnih inostranih košarkaša koje je Crvena zvezda dovela ove sezone, najveće pojačanje mogla bi da dobije iz sopstvenih redova.

Naime, kapiten KK Crvena zvezda Luka Mitrović odlučio je da produži ugovor sa šampionom Srbije iako je imao ugovor na još godinu dana. Odličnu saradnju sa klubom u kom je stekao punu afirmaciju i stigao i do reprezentacije, odlučio je da produži do 2017. godine.

Mitrović iza sebe ima najbolju sezonu u kojoj je prvo imenovan za kapitena sa samo 21 godinom i pozvan  na uži spisak reprezentacije za Mundobasket, a onda i predvodio crveno-bele do tripl-krune i najuspešnije sezone u istoriji kluba.

Sva tri pehara podigao je upravo mlađani Mitrović koji je u Evroligi beležio 8,6 poena i 5 skokova u proseku, dok je u ABA ligi bio za nijansu bolji sa učinkom od 9,9 poena i 5,9 skokova po meču.

Takođe, na sajtu Crvene zvezde navodi se i da je trener Dejan Radonjić napravio prvi ‘rez’ u timu tokom priprema:

Ognjen Dobrić i David Miladinović su prekomandovani u FMP. Đorđe Kaplanović i Nikola Čvorović nisu prošli selekciju, sa njima je sporazumno raskinut ugovor, kao i sa trojicom igrača iz Zvezdinog razvojnog tima FMP-a: Branom Đukanovićem, Radoslavom Pekovićem i Strahinjom Mićovićem – stoji na zvaničnom sajtu KK Crvena zvezda.

0
0
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter