0
Domaći fudbal

Prvenstvo opet neizvesno

Objavljeno: 01.12.12 u 15:05

Kad teren više liči na oranicu nego na mesto gde se igra fudbal, teško je očekivati neku blistavu igru, mada je pitanje da li bismo je u duelu Spartaka Zlatibor vode i Partizana videli i u idealnim uslovima. Obe ekipe igraju čvrst i veoma grub fudbal, tu neke lepote nema, ali ovo bilo ispod svakog nivoa.

Samo se čekalo da se svi igrači pobiju na terenu. Na sdreću to se nije desilo samo pukom srećom. A kad smo već kod nje, srećniji zbog ovakvog ishoda su domaći igrači, a najsrećniji fudbaleri Crvene zvezde, koji ako danas pobede Vojvodinu na svom stadionu mogu da se približe na svegas tri boda zaostatka pred odlazak na zimsku pauzu.

Crno-beli su imali kao neku inicijativu, vodili su 2:0, mogli da postignu još koji pogodak, ali umesto toga primili su dva. A mogli su još koji.

Lazar Marković je otvorio seriju golova u 12. minutu, zatim je pogodio Marko Šćepović u 57, a potom Aleksandar Noskovič u 80. i na kraju Vidak Bratić u 89. minutu.

Na kraju Sašpa Marković je u poslednjem minutu nadoknade pogodio stativu i to je bilo to od fudbala.

Posle toga, jednu su hteli da se biju, drugi su ih smirivali, ali kao što rekoh na kraju nije bilo tuče.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter