7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LUIS IBANJEZ: Nećemo možda skinuti Partizan sa trona, već ćemo to sigurno učiniti!

Objavljeno: 11.07.15 u 12:25

Nova akvizicija Crvene zvezde, Luis Ibanjez dala je intervju za zagrebački nedeljnik Maks u kome je istakao da će crveno-beli skinuti Partizan sa trona.

– Ne da možemo da skinemo Partizan s vrha, nego ćemo to i učiniti. Sigurno. Pa nisam bez veze došao vamo – počeo je priču za Maks, Luis Ibanjez.

Argentinac se potom osvrnuo na kvalitet tima konastatujući da u sastavu igraju četiri omladinska prvaka sveta.

– Gledao sam onu nesretnu prvu utakmicu protiv Kairata u Beogradu. Rano je isključen igrač, a ne možeš celu utakmicu sa deset igrača. Ali imamo kvalitetnu ekipu. Tu su četvorica igrača koji su upravo osvojili naslov svetskih prvaka, imamo i nekoliko iskusnih igrača. Božović je odličan trener i uveren sam da ćemo biti pravi – istakao je Ibanjez.

Novom levom beku Crvene zvezde se posebno svideo Beograd, a prija mu i to što je od Zagreba udaljen svega četiri sata.

– To što sam video sviđa mi se. Sve mi lakše jer je i jezik sličan tako da mislim da neću imati problema sa privikavanjem. A i Zagreb mi je blizu. Za četiri sata sam tamo.

Luis Ibanjez je istakao da nema problema u Zagrebu zbog potpisa za Crvenu zvezdu.

– Ne, nije bilo nikakviih problema. A i zašto bi bilo? Gledajte, ja sam profesionalac, živim od fudbala i moram da radim da bi moja porodica imala šta da jede. Znate i sami a sam Dinamu davao sve, nikad se nisam štedeo. I takav ću biti i ovde, jer sam takav – zaključio je Ibanjez.

0
0
7 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter