6
Auto Moto

PRONAŠLI REŠENJE: Evo kako Evropa planira da zaustavi srpsku dominaciju u sportu!

Objavljeno: 30.06.15 u 14:25

Jun mesec je bio izuzetno uspešan za srpske sportiste. Trenutno smo nacija koja ima najviše kvalifikovanih sportista za Olimpijske igre u Riju, 15 medalja osvojeno je na Evropskim igrama, a posebno će se pamtiti  ovaj Vidovdan i evropsko zlato košarkašica, zlato vaterpolista u Svetskoj ligi i pobeda odbojkaša. Bilo je još pobeda na taj dan, o čemu možete da čitate OVDE i OVDE. I još smo trijumfovali na Mundijalitu…

Nekako smo se svi najviše fokusirali na pobedu košarkašica (nad Francuskinjama), vaterpolista (nad Hrvatskom) i odbojkaša (nad Italijom), pa je to bila jučerašnja tema Bojana Savića u Njuz.netu.

Evo kako Evropa planira da zaustavi srpsku dominaciju u sportu:

– Evropska unija podići će, oko naše zemlje žičanu ogradu, visine četiri metra, kako bi sprečila učešće srpskih sportista u međunarodnim takmičenjima.

Kako saznaje Njuz, evropski zvaničnici podsećaju da su srpske reprezentacije u vaterpolu, košarci i odbojci juče pobedile tri evropske i da su primorani na ovakav potez kako bi svoje sportiste zaštitili od srpske dominacije – piše Njuz.net.

Ceo teks sa detaljnim objašnjenjem, izjavom zvaničnika i još jednom novom informacijom o eventualnim budućim događajima, pročitajte OVDE.

Mi smo se slatko nasmejali, a i pop zvezda Valdo Geogiev je imao zanimljiv predgog za premijer Vučića.

 

 

 

0
0
6 Komentara
  1. Ne mogu da verujem da još ima ljudi koji nisu čitali satirične tekstove koje objavljuje njuz.net pa se primaju na ove priče! ‘Alo rođaci, zajebancija!

    0
    0
    Odgovori
  2. Dali ste vi stvarno normalni??? Nemate veze sa vezom.Majdarska dize ogradu da bi sprecili ilegalne imigrante da udju u madjarsku a ne zbog nasih sportista…

    0
    0
    Odgovori
  3. Glupost…ograda nema nikakve veze sa sportom! Ograda sluzi da bi sprecila da ugrozi jednu nezavisnu drzavu od smece koje dolazi iz bliskog-dakekog istoka!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter