0
Evropske lige

Kristijano Ronaldo

DA LI JE REALNO?: PSŽ spremio 300 miliona evra za CR7

Objavljeno: 23.05.15 u 10:07

Kako stoje stvari, čelnici Pari Sen Žermena spremni su da i ovog leta potroše gomilu novca za angažman novih fudbalera.Kako prenosi španska Marka, rukovodstvo kluba sa Parka Prinčeva u svom budžetu ima odvojenih 125 miliona evra koliko će poslati na adresu Real Madrida za angažman njihovog superstara, Kristijana Ronalda.

Uprkos činjenici da je 30-godišnji fudbaler izjavio da se nada da će ostati u Madridu, Portugalac je zatražio osiguranje u vidu novog ugovora od Florentina Pereza.

Nedavno se moglo čuti da je CR7 pomalo nezadovoljan razvojem događaja na „Santjago Bernabeu„. Međutim, mnogi veruju da će Ronaldo ostati u klubu još dovoljno dugo kako bi izjednačio broj postignutih golova za „Los Blankose“ sa Raulom, za šta mu je potrebno još 13 pogodaka.

Sa druge strane predsednik kluba Florentino Perez veruje da CR7 ispred sebe ima barem još dve sezone u top formi, ali ne veruje da je Portugalac nezamenjiv u njegovom timu. Kako Marka piše, Garet Bejl je u ovom trenutku jedini igrač koji u Realu ima status nezamenjivog.

Navodno, čelnici Reala svesni su da je veliki ego Portugalca i veliki problem za klub, pa njegov saldo od 58 postignutih golova u svim takmičenjima ove sezone vide kao idealnu priliku za inkasiranje novca.

Sa druge strane, vlasnik PSŽ-a Al Kelaifi smatra da je francuskom šampionu neophodan igrač kvaliteta Kristijana Ronalda kako bi se klub podigao na sledeći nivo, zbog čega neće štedeti novac. Kako se spekuliše, samo na transfer i platu Ronalda, Kelaifi je spreman da plati sumu od 300 miliona evra.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter