0
Evropske lige

MIHAJLOVIĆ: Kontrolisali smo dešavanja na terenu

Objavljeno: 30.04.15 u 11:05

Šef struke đenovskog prvoligaša, Sampdorije Siniša Mihajlović, pohvalio je svoj tim uprkos tome što je odigrao nerešeno sa Veronom 1:1.

Bivši selektor Srbije uveren je da su njegovi momci u potpunosti kontrolisali igru, iako su ostali sa igračem manje preko pola sata. Crveni karton zaradio je Afrijle Akua.

– Želeo bih da pohvalim svoje momke, bili su sjajni. Kontrolisali smo igru i sa igračem manje. Ne mogu da im zamerim na požrtvovanju, duhu i stavu prema igri, želeli su pobedu po svaku cenu – smatra Mihajlović.

– Bili smo odlučni i želeli smo da se nadigravamo. Nakon što su izjednačili nismo menjali taj stav, čak ni kada smo ostali sa deset igrača – dodao je Miha.

– Nastavljamo sa dobrim igrama bez obzira na rezultate i već razmišljamo o narednom meču – podvukao je trener Sampdorije.

Đenovski tim nalazi se na šestom mestu u Seriji A sa 51 osvojenim bodom, a u narednom kolu u subotu ugostiće Juventus na svom stadionu.

hotsport.rs  

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter