0
Evropske lige

ODLAZAK IZ SAMPDORIJE: Mihajlović se već dogovorio sa drugim klubom

Objavljeno: 22.04.15 u 12:49

Srpski trener i nekadašnji selektor, Siniša Mihajlović, koji je trenutno na klupi Sampdorije, navodno je već postigao dogovor sa Napolijem i naredne sezone predvodiće klub sa juga Italije, prenose italijanski mediji.
Poslednjih nedelja se na Apeninima se sve češće priča o tome da će Mihajlović napustiti Sampdoriju. Paralelno sa tom sagom, vodi se i jedna druga – o odlasku Rafe Beniteza iz Napolija.

I dok bi Miha iz đenovski klub mogao da napusti zbog dobrih rezultata, čelnici Napolija nisu baš zadovoljni poslom koji je obavio Benitez. Upravo zbog toga su navodno angažovali Mihajlovića.

Kako prenosi “Korijere delo Sport” u utorak je prvi čovek kluba tima sa „San PaulaAurelio De Laurentis već postigao dogovor sa Mihajlovićem da nasledi Beniteza.

Siniša Mihajlović je impresionirao mnoge ove sezone, pošto Sampdorija trenutno drži peto mesto na tabeli Serije A i ima šanse da izbori mesto u Evropi naredne sezone.

Isti list dodaje da će Mihajlović sa sobom u Napoli povesti svoje pomoćnike iz Đenove.

Srpski stručnjak je trenersku karijeru započeo kao asistent u Interu, a od tada je vodio Bolonju, Kataniju, Fiorentinu, reprezentaciju Srbije i Sampdoriju, na čijoj klupi je od 2013.

Napoli se trenutno nalazi na četvrtoj poziciji na tabeli Serije A i ima 53 boda, 20 manje od prvoplasiranog Juventusa, a u četvrtak ga će braniti 3:1 iz prvog četvrtfinalog meča Lige Evrope sa Volfsburgom.

hotsport.rs

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter