1
Evropske lige

NA HLAĐENJU: Velika kazna za Ibrahimovića zbog vređanja Francuske!

Objavljeno: 10.04.15 u 13:31

Švedski reprezentativac i fudbaler Pari Ser Žermena Zlatan Ibrahimović posle meča sa Bordoom pre nekoliko nedelja rekao je ono što, po francuskim vlastima, nikako nije smeo, pa će zbog toga biti na višenedeljnom hlađenju.

Ibrahimović je vidno iznerviran porazom i suđenjem na meču protiv Bordoa u tunelu po završetku utakmice pred uključenim kamerama rekao: ‘ova usr*na zemlja ne zaslužuje tim kao što je Pari Sen Žermen’. To je podiglo na noge gotovo celu Francusku, oglasio se i tamošnji ministar sporta, tako da je Ibrahimović morao da se izvini celoj naciji.

Zbog tog ekscesa Ibra će morati da propusti čak četiri utakmice francuskog šampionata. Kada se tome pridoda i suspenzija u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona koju PSŽ igra protiv Barselone sledeće nedelje, reklo bi se da je najbolji fudbaler francuskog šampiona u gadnom problemu.

Pored prvog meča protiv Katalonaca, švedski reprezentativac će zbog suspenzije propustiti utakmice protiv Nice, Lila, Meca i Nanta. Pari Sen Žermen je trenutno vodeći na tabeli prvenstva Francuske sa bodom prednosti nad drugoplasiranim Olimpikom iz Liona.

hotsport.rs       

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter