0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARKER ODBACUJE KRITIKE TRENERA: Nisam sebičan!

Objavljeno: 26.03.15 u 15:34

Nova akvizicija Crvene zvezde pokazao se u uvodnih pet utakmica prolećnog dela sezone kao napadač koji često ulazi u prilike i da je vrlo opasan po gol protivnika.

Ipak, njegova efikasnost često je dolazila iz ofsajd pozicija, promašio je jedan penal, a u nekoliko navrata je pokazao da kada se nađe ispred protivničke samo jednu stvar ima u mislima – da šutira na gol. Zbog toga ga je trener Nenad Lalatović često kritikovao, naročito posle ‘otimanja’ lopte od Aleksandra Kataija protiv Vojvodine.

– Razgovarao sam sa trenerom i poštujem njegovo mišljenje. Slušam uvek šta ima da kaže, ali kada sam na terenu, reagujem instiktivno. Da je bila bolja pozicija i da sam mogao lepo da dodam, sigurno je da bih tako i postupio. Sa klupe ili sa tribina je drugačiji pogled nego kada trčiš punom brzinom, sa protivnikom koji ti je za leđimaobjasnio je Džošua Parker.

Englez poreklom sa Kariba je do sada postigao tri gola u dresu Zvezde. Poslednjom utakmicom protiv Napretka, kada su crveno.beli slavili minimalnim rezultatom, nije oduševila navijače, ali jeste Parkera.

– Mislim da je poslednja utakmica bila jedna od najboljih od kada sam u Zvezdi. Kontrolisali smo igru veći deo, imali mnogo prilika i napravili nekoliko lepih akcija. Nijedan tim ne može da dominira svih 90 minuta – rekao je napadač Zvezde.

Pauza u prvenstvu i obaveze u reprezentaciji Antigva i Barbuda za koju nastupa mu, kako kaže, neće smetati.

– U formi sam, a ovde u Americi treniramo na 30 stepeni i u jednom od najboljih sportskih centara na svetu. Verujem da ću se vratiti još spremniji i da ova pauza neće uticati na moj status u timu – zaključio je Džošua Parker.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter