1
Domaći fudbal

RUKA PODRŠKE: Igrači i bivši funkcioneri pomažu Zvezdi, pomeraju rokove da klub obezbedio evropsku licencu

Objavljeno: 20.03.15 u 10:23

Nekadašnji sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović odlučio je da povuče menicu od 370.000 evra i na taj način da prolongira dug za skoro godinu dana bez obzira što je ovaj dug nastao još 2007. godine.

Na stadionu „Rajko Mitić“ pokušavaju da do kraja maja reše sve probleme kako bi crveno-beli uspeli da dobiju evorpsku licence naredne sezone i kako bi najtrofejniji srpski klub mogao da izađe na evroscenu.

U Ljutice Bogdana parlaleno se dela na mnogim slučajevima, nešto ranije je klub pronašao zajednički jezik sa Lukom Milivojevićem kome se duguje 100.000 evra, ali i Nikolom Maksimovićem koji potražuje sumu od oko 70.000 evra

Navedeni dvojac bivših igrača pristao je da prolongira naplatu zaostalih primanja, a ruka podrške stigla je i od bivšeg sportskog direktora Zorana Stojadinovića.

Naime, ovaj fudbalski menadžer je bio na brifintu sa generalnim direktorom crveno-belih Zvezdanom Terzićem posle kojeg je povukao menicu u navedenom iznosu odlučivši da naplatu dugovanja pomeri za bezmalo celu godinu.

– Izašao sam u susret Zvezdi. Čim su mi ponudili reprogram odlučio sam da pristanem znajući koliko klubu znači da nastupa u Evropi, a sklopili smo novi ugovor za koji se nadam da će sa obe strane biti ispoštovan – rekao je Stojadinović za Sport.

Iako se u javnosti spekulisalo da će rukovodioci Crvene zvezde morati do 31. maja da pronađu 11.800.000 evra kako bi izdejstvovali nastupe u Evropi naredne sezone, odgovorni iz Ljutice Bogdana su uvereni da bi im suma od 6.540.000 evra zakrpila rupe dovoljno da se obezbedi licenca.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

  1. PREVARA, kakvu samo ljudi i oko rupe mogu da osmisle . vucicu , nacija nije doliko luda, blesava, glupava ili mentalno zaostala … da ovi tvoji mentalni gmizavci … mogu toliko naciju da : manipulisu, lazu, varaju i pljackaju . ako zvezda obezbedi evro-licencu , naciji je jasno : KAKO JE TO URADJENO … pa ti sad vidi , da ne bude po onom starom tvom obicaju : ja tu nista mogao nisam … i mog uticaja tu nema . krajnji je momenat da se zakoni prema zvezdi primene kao na kulskom hajduku, smederevu …za manje DUGOVE i u neuporedivo kracem vremenu … ovo u zvezdi traje 10 godina a tu ima tvojih znacajnih 3 godine sa DUGOM i POREZOM (ako se primeni slovo zakona ) je preko 60 miliona ER-a. DOSTA JE BILO SA OVIM SECIKESAMA KOJI OBRAZA I MERE U PLJAKAMA NEMAJU (cuj , neko ti DUZAN 370 000 ER-a od 2007 godine i iz ljubavi moze da ceka jos…dok mu neko na nekoj drugoj strani omogucuje da sve duplo nadohnadi ). pogledaj samo u poslednjih 10 godina UO zvezde od dzajica-cvetkovica … do danas covica-terzica … sve sami sumnjivi likovi pred optuznicama , sa poternicama , ABOLIRANI-POMILOVANI ILI TU ABOLACIJU-POMILOVANJE CEKAJU !!! njima da se bilo sta poveruje je ravno ili isto kao kad bi kozi kupus dali da cuva !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter