14
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

FIFA REŠAVA SRPSKO PRVENSTVO: Zvezdi zvanično preti oduzimanje bodova?

Objavljeno: 15.01.15 u 23:35

Problemi u FK Crvena zvezda iz dana u dan se nagomilavaju, a poslednji koji je pristigao danas je tužba kluba iz Gane Asanti Kotokua za Natanijela Asamou.

Jutros je FIFA naložila Zvezdi da do 12. februara ovom klubu isplati 240 hiljada evra, a uveče je stiglo novo upozorenje. Naime, ako crveno-beli to ne učine biće im oduzeto šest bodova u prvenstvu. To znači da bi šampion Srbije u drugi deo prvenstva ušao sa „minus 12“ u odnosu na Partizan.

Da li će FIFA rešiti srpsko prvenstvo pre vremena?

hotsport.rs

0
0
14 Komentara
  1. Hej,Evropski i Svetski sampioni,sta se svadjate sa grobovima,rasprava je sa navijacima Barse,Reala,Mancestera i drugim sampionima a ne sa Grbljem iz Radanovica,to je njihov nivo bitange jedne lopovske!

    0
    0
    Odgovori
  2. bsr (Beogradski seronja), ti znas sta je pasnjak. Sve vas je manje na severu, a da igeate 10 ligu, ni onaj pas sto ste ga prozvali da bi bio na terenu korisniji, ne bi dosao! Smradovi ste vi veliki!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter