2
Evroliga

FOTO:STARSPORT

VUJOŠEVIĆ PONOVO ‘BOCKA’: Zanimljiva je simbioza Zvezde i Budućnosti!

Objavljeno: 20.12.14 u 15:20

Trener košarkaša Partizana NIS Duško Vujošević uoči nedeljnog duela protiv podgoričke Budućnosti rekao da je ove sezone u ABA ligi na delu „simbioza najmoćnijih klubova u ligi“.

– Budućnost je projekat iza kog stoji država, a i vlasnik kompanije Voli Dragan Bokan, koji se baš zaljubio u košarku i odvaja ozbiljna sredstva za crnogorsku košarku, a vidim čak i da često dolazi u goste i da sponzoriše i Zvezdu. Interesantna je simbioza ta dva kluba. Pred ovu utakmicu moramo biti svesni opasnosti koja nam preti, pre svega od ekipe Budućnosti, ali i od nekih pratećih konotacija, koje proističu iz pomenute simbioze – rekao je Vujošević na konferenciji za medije, a prenosi Beta.

Trener crno-belih istakao je da Edo Murić neće nastupiti protiv Budućnosti zbog povrede ramena, a da su upitni nastupi Đorđa Gagića i Aleksandra Pavlovića.

– U nedelju ćemo znati kakva je situacija sa Gagićem i Pavlovićem, ali očekujem da ćemo biti u skoro kompletnom sastavu, samo bez Murića – kazao je Vujošević. 

Šef stručnog štaba Partizana ponovio je da klub traži novog plejmejkera, ali da finansijska situacija u klubu, ali i tržište ne idu njima u korist.

Partizan u utakmicu ulazi s petog mesta na tabeli i skorom od po šest pobeda i poraza, dok je Budućnost druga sa 10 trijumfa iz 12 mečeva.

hotsport.rs 

0
0
2 Komentara
  1. Neko ima Bokana a neko Tonija.Zvezda se Voli.
    A ti Dule imas neku simbiozi u glavi,pa kako tvoj Partizan ne podrzava tvoj Crnogorac.Izgleda da su te i tvoji pročitali i otkupili. Ljudi sutra ce Dule sa tribina da vodi navijače jedino mu jos oni pomalo veruju…..???

    0
    0
    Odgovori
  2. Taj covek koga si naveo,g-dina Bokana,za svoje pare moze da sponzorise koga zeli.Ako g-din Bokan daje pare u Zvezdu,i to ponavljam iz svog dzepa znaci da je prijatelj Zvezde,to je isto kao sto je makedonski biznismen g-din Toni Glavcev vlasnik KK KOZUV iz Gjevgjelije dao Partizanu 30 000 evra da mozete da skinete BAT a te pare si uzeo licno ti u kafanu u selu Mrzenci ciji je vlasnik upravo g-din Glavcev.G-dine Davitelju,sve se zna,nepravi se pametan.Pozz.MKD

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter