0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA SE KOCKALA: Crveno-beli upisali treću pobedu (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 11.10.14 u 22:45

Košarkaši Crvene zvezde upisali su i treću pobedu u novoj sezoni Jadranske lige pošto su pred nešto više od 3.000 gledalaca u Pioniru savladali ljubljansku Olimpiju sa 73:65 (14:17, 19:11, 28:10, 12:27).

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Gosti su dobili prvu deonicu, ali su stvari postavljene na svoje mesto u drugom periodu, a kada je prednost crveno-belih uz atraktivne poteze počela da raste u trećoj deonici činilo se da neće biti nimalo neizvesnoti u završnici.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Sve je funkcionisalo u igri Crvene zvezde onako kako želi trener Radonjić o čemu svedoči podatak da je Olimpija u drugoj i trećoj četvrtini postigla samo 21 poen, a iz te odlične odbrane rađala se odlična tranzicija i laki poeni iz kontranapada. Međutim, u poslednjoj deonici je ponovo kao i u duelu sa Cibonom došlo do opuštanja pa su Ljubljančani na dva minuta pre rkaja prišli na samo šest poena zaostatka iako su u pauzi imali 23 poena manjka (61:38).

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ipak, na kraju nije došlo do velikog preokreta na radost svih navijača Crvene zvezde kako onih u dvorani tako i onih pored TV ekrana.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Najefikasniji sa 15 poena bio je Bobi Marjanović, a zanimljivo je da su pored njega samo još Dženkins sa 13 i Cirbes sa 10 poena bili dvocifreni. Na drugoj strani Mirza Begić sa 23 poena nije imao pravu podršku u napadu.

Crvena zvezda naredni meč igra već u četvrtak kada će u 1. kolu Evrolige u Kombank areni ugostiti Galatasaraj.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter