0
Domaći fudbal

BIVŠI IGRAČ PARTIZANA PRETI: Zvezda nije Božanstvo da ne primi gol

Objavljeno: 04.10.14 u 09:44

Nekadašnji centarfor Partizana, danas igrač Voždovca, Obiora Odita nije preterano impresioniran učinkom odbrane crveno-belih koja u prvih sedam kola nije primila niti jedan pogodak.

Obiore-Odita-Vozdovac

Ekipa „Zmajeva“ danas će od 18:00 sati gostovati na Marakani, a što se ovog Nigerijca tiče: ne postoje ne pobedivi rivali.

– U dresu Partizana nisam nikad dao gol Zvezdi, ali sam kao igrač Javora dao dva gola. Jako su mi dragi, ali nije da ih posebno izdvajam. Srećan sam zbog svakog pogotka, pa tako i zbog ovog kojim sam doprineo da pobedimo Mladost – kazao Odita prenosi Sportski žurnal.

Na konstataciju novinara da crveno-beli iz Ljutice Bogdana u ovoj sezoni još nisu primilo gol, Nigerijac se nije dao izvesti iz koloseka:

– Oni nisu božanstvo, pa da nikada ne prime gol, ali nisam ni ja da bih mogao da ga obećam. Ništa nije isključeno – poručio Odita.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter