1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA MOĆNA NA STARTU SEZONE: Levski razbijen u param-parčad (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 03.10.14 u 20:41

Košarkaši Crvene zvezde su na otvaranju nove sezone u ABA ligi do nogu potukli debitanta u ovom takmičenju – sofijski Levski sa 85:55 (17:17, 25:18, 23:12, 20:8).

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Nije najbolje počeo meč po crveno-beel koje je u ovom meču u Pioniru bodrilo oko 4.000 gledalaca, ali je do kraja prvog period tim Dejana Radonjića uspeo da uhvati priključak i na odmor ode sa nerešenim rezultatom. KStvari su polako dolazile na svoje mesto u drugoj četvrtini kada je Zvezda pojačala odbranu iz koje su proistekli odlični kontranapadi i atraktivna zakucavanja.

Koliko su crveno-beli bili borbeni u odbrani svedoči podatak da se pored poslovično požrtvovanih Blažiča, Mitrovića, Dangubića po parketu bacao i iskusni Vilijams koji je debitovao pred beogradskom publikom predvodeći svoj tim do ubedljive pobede.

Kako bi nagradili publiku što su u tolikom broju došli na meč igrači Zvezde do kraja meča nisu smanjivali tempo u odbrani pa smo videli još atraktivnih poteza među kojima se ističu zakucavanja Blažiča, Kalinića i Dangubića.

Kada je prednost u trećem periodu otišla na dvocifrenu razliku ne da se nije smanjivala već je iz minuta u minut rasla do konačnih +30. Zanimljivo je dau svi igrači koji su ulazili na parket uspeli da se upišu listu strelaca.

Najefikasniji je bio kapiten Mitrović sa 18 poena, a pored nejga dvocifreni su bili još Marjanović sa 14 i Dangubić sa 11 poena, dok su po osam ubacili Blažič i Dženkins. Na drugoj strani jedini raspoložen u napadu bio je Simeonov sa 10 poena.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter