0
ATP

NOVAK PRESLIŠAO I NEMCA: Još jednom 3:0 za četvrtfinale US Opena

Objavljeno: 01.09.14 u 21:04

I u četvrtom meču na ovogodišnjem US Openu najbolji teniser sveta Novak Đoković ostvario je maksimalnu pobedu od 3:0. Ovog puta je pao neugodni Nemac Filip Kolšrajber kojeg je Srbin savladao sa 6:1, 7:5, 6:4, posle dva sata i tri minuta igre.

djokovic-izjava

U prvom setu viđena je igra mačke i miša s tim da je Novak bio mačor pošto je vrlo brzo poveo sa 5:0, a posle 25 minuta osvojio je taj deo igre.

Daleko više problema imao je Novak Đoković u drugom setu u kojem je čak Kolšrajber došao prvi do set lopte pri vođstvu od 5:4, ali kako je propustio tu brejk loptu usledila je furiozna završnica srpskog tenisera koji je vezao tri gema i došao na domak trijumfa.

S obzirom da rivalu nije dozvolio nijednu priliku za brejk u trećem setu bilo je dovoljno da iskoristi jednu od dve šanse za oduzimanje servisa rivalu za konačnu pobedu i 22. uzastopni plasman u četvrtfinale nekog od Gren slem turnira.

Za plasman u polufinale Novak će se boriti protiv boljeg iz duela u kojem se trenutno sastaju Britanac Endi Marej i Francuz Žo-Vilfrid Conga.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter