0
Domaći fudbal

Repriza Barija za generalku: Zvezda protiv Olimpik Marseja! (VIDEO)

Objavljeno: 17.07.14 u 12:48

Kada se navijačima Crvene zvezde spomene Olimpik iz Marseja, asocijacija je – finale Kupa evropskih šampiona 1991. godine. Ipak, 23. godine kasnije, crveno-beli bi mogli da osveže najlepšu uspomenu u dugogodišnjoj istoriji – prijateljskim susretom sa francuskim klubom pred start nove sezone.  

Zvezda - Olimpik

Naime, prema rečima trenera Nenada Lalatovića, posle utakmice sa Genkom i predstojeće sa Mehelenom, Zvezda bi početkom avgusta mogla da gostuje Olimpiku u generalnoj probi pred start sezone.

“Generalna utakmica, sve zavisi koji će nam igrači, i kada, doći. To su jake utakmice, sleduje nam Mehelen, posle toga ćemo igrati protiv Hanovera, pa protiv mađarskog Vašaša, a generalna proba će biti najverovatnije protiv Olimpika iz Marseja, i to u Francuskoj. Da bi mi tu pokazali neki kvalitet i da bih ja bio prezadovoljan, moramo dovesti još četiri igrača, što pre, jer meni je jako bitno da na svakoj poziciji u timu imam po dva igrača i da oni ravnopravno konkurišu za mesto u prvih 11 jer jaka konkurencija donosi i bolji trening“, rekao je Lalatović, prenosi sajt kluba.

Ipak, pre toga Zvezdu očekuje drugi odlazak u Sloveniju gde će odigrati nove kontrolne utakmice sa Hanoverom, Vašašom i slovenačkim Krškom. 

Podsetimo, ranije se spekulisalo da će Zvezda pred početak sezone snage odmeriti sa Borusijom Dortmund, ali izgleda da su pregovori propali.

Ne treba da podsećamo šta se desilo tog 29. maja 1991. godine, kada je Crvena zvezda igrala protiv Olimpika…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter