5
Domaći fudbal

Duel bivših Evropskih prvaka: Dortmund i Zvezda odmeravaju snage

Objavljeno: 01.07.14 u 09:25

Početkom avgusta fudbaleri Crvene zvezde mogli bi da ukrste snage sa nemačkim gigantom Borusijom iz Dortmunda, u prijateljskom susretu.

Borusija-Dortmund

Kako je nedavno najavio novi šef stručnog štaba crveno-belih Nenad Lalatović, tim sa Marakane svoju najozbiljniju proveru pred start sezone iimaće u prvoj polovini avgusta.

Ono što, međutim, Lalatović nije otkrio jeste da bi rival tima iz Ljutice Bogdana mogao da bude više nego atraktivan. Reč je, kako saznaje list „Sport“ o Borusiji iz Dortmunda, klubu u kojem sa uspehom nastupaju reprezentativci Srbije Miloš Jojić i Neven Subotić.

Želja novog rukovodstva crveno-belih je da protivnik bude jedna od top evropskih ekipa, a prema dostupnim informacijama ovaj duel bi mogao da bude odigran 2. ili 3. avgusta.

Nažalost po armiju navijača ovog kluba, utakmica se ne bi igrala na Marakani, već u Lihenštajnu, a jedini uslov koji treba da se ispuni da bi do duela došlo jeste da se poklope termini za avio-prevoz do ove države.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

5 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter