0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Ninković odvodi i miljenika Delija!

Objavljeno: 11.06.14 u 13:55

Golman Crvene zvezde u ostavci, Boban Bajković karijeru će najverovatnije nastaviti u Evijanu sa kojim se nalazi na korak od potpisivanja ugovora.

CRVENA ZVEZDA-PARTIZAN-SUPER LEAGUE 2013-2014
FOTO: STARSPORT

Doskorašnji fudbaler sredine terena Crvene zvezde Miloš Ninković  najverovatnije će i naredne sezone deliti svlačionicu sa svojim saigračem sa „Marakane“, Bobanom Bajkovićem.

Nakon osvajanja šampionske titule posle posta dugog šest sezona, beogradski crveno-beli zapali su u ogromne probleme. UEFA je suspendovala klub iz evropskih takmičenja, a igrači su se razbežali tražeći timove koji će im redovno isplaćivati plate.

Miloš Ninković dogovorio se Evijanom, a kako se saznaje, ovaj igrač je čelnicma kluba još zimus preporučio golmana crveno-belih.

Za razliku od većine saigrača, Boban Bajković neće morati da traži sporazumni raskid ugovora pošto mu je on istekao, pa kao slobodan igrač bez obeštećenja lako može da krene putem Francuske.

„Rekao sam ljudima iz Evijana da sigurno ne bi pogrešili kupovinom Bajkovića. Verujem da bi u mirnijoj sredini još bolje branio. Zaslužio je da napravi inostranu karijeru i zaradi“, svojevremeno je rekao Ninković u januaru.

Evijan nije jedini klub koji je zainteresovan za angažman Bobana Bajkovića. Ponude su slali i klubovi iz Turske, međutim francuski tim je bio najkonkretniji.

Evijanu je potreban čuvar mreže budući da su u prošloj sezoni u sastavu imali dvojicu veterana, a među stativama je skoro nezamenljiv bio Danac Jesper Hansen.

Prema dostupnim informacijama, Bajković bi mogao da zvanično potpiše ugovor u roku od sedam dana.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter