1
Evroliga

Kinsi i Katić u ‘prvom glasu’ Evrolige (VIDEO)

Objavljeno: 03.03.14 u 14:57

U cilju što bolje promocije takmičenja Evroliga je pronašla novi način kako da se približi navijačima i to nadmetanjem košarkaš u pevanju himne „I feel devotion“.

Evroliga

Naši klubovi Partizan i Crvena zvezda prijavili su po jednog igrača koji će se sa preostalih 32 nadmetati u pevanju. Partizan je delegirao Amerikanca Tarensa Kinsija, dok će Zvezdu predstavljati Raško Katić koji se na početku sezone već oprobao u ovoj disciplini.

Kinsi će se nadmetati u drugoj rondi protiv Kostasa Papalukasa i Maćeja Lampea koji će pevati u duetu, zatim Henrija Domerkanta, Huana Palasiosa i Renaldasa Ejbutisa koji će takođe zajedno nastupiti, Ričarda Hendriksa, Pola Lekomba i trija Eron Sel, Rasel Robinson i Marćin Sroka.

Protivnica Raška Katića biće Kostas Vasilijadis, Riki Minard, Eron Džekson, Brent Petvej, kao i dueti Ševon Trutman i Malkom Dilejni odnosno Otelo Hanter i Kim Ingliš, uz trio Džejson Grejndžer, Erl Kelovej i Ćemi Urtasun.

Ukoliko želite da se uključite u glasanje za svoje ljubimce to možete da uradite na ovom linku.

hotsport.rs

 

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter