0
Evropske lige

Mančester Junajted postavio neverovatan ultimatum navijačima

Objavljeno: 26.02.14 u 22:00

Koliko je situacija u Mančester Junajtedu ozbiljna nakon poraza od Olimpijakosa u prvom meču osmine finala Lige šampiona svedoči i ultimatum koji su ‘crveni đavoli’ postavili svojim navijačima.

Mančester Junajted

Izabranici Davida Mojesa su već ispali iz FA Kupa, borbe za titulu u Premijer ligi, a sada su na rubu eliminacije i iz Lige šampiona. Kako bi pokušali da nadoknade zaostatak protiv Olimpijakosa i iskupe se za bruku koju su doživeli, čelnici Mančester Junajteda su došli na ideju kako da dovedu gledaoce na meč protiv tima iz Pireja.

Svesni da bez podrške svojih navijača teško mogu da savladaju Olimpijakos potrebnim rezultatom za plasman u četvrtfinale, ‘crveni đavoli’ su odlučili da ucene njihov dolazak.

Vlasnici sezonskih karata su već u utorak obavešteni da moraju da kupe ulaznicu za revanš protiv Olimpijakosa, koji je na programu 19. marta, ukoliko žele da gledaju gradski derbi protiv Mančester Sitija 25. marta. Ko to ne bude uradio, neće moći da gleda utakmicu protiv ljutog rivala.

Ostaje da se vidi kako će ovaj nesvakidašnji potez uticati na navijače Mančester Junajteda.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter