0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Drulović u ponedeljak saopštava spisak za Irsku

Objavljeno: 21.02.14 u 15:07

Vršilac dužnosti selektora „A“ reprezentacije Srbije Ljubinko Drulović održaće u ponedeljak, 24. februara 2014. godine, konferenciju za novinare. Konferencija će biti održana u prostorijama Sportskog centra FS Srbije u Staroj Pazovi sa početkom u 13.00 sati.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Tom prilikom, Drulović će saopštiti spisak igrača na koje će računati na prijateljskoj utakmici protiv Republike Irske. Meč Republika Irska – Srbija biće odigran u Dablinu u sredu, 5. marta, sa početkom u 19.45 sati po lokalnom vremenu (20.45 sati po našem) na stadionu „Aviva“. Pored toga, Drulović će novinarima biti na raspolaganju i po pitanju epiloga žreba kvalifikacionih grupa za Prvenstvo Evrope 2016, a koji će biti obavljen dan ranije.

Već sada je poznato da će Drulović svom kolegi koji vodi mladu reprezentaciju Radovanu Ćučiću prepustiti Aleksandra Mitrovića, Matiju Nastasića, Filipa Đuričića i Miloša Jojića, kao i da će po prvi put u seniorski tim pozvati Nemanju Gudelja oko koga se vodila bitka sa Fudbalskim savezom Bosne i Hercegovine.

Pred novinarima će na toj konferenciji biti i Ilija Petković, savetnik predsednika i Izvršnog odbora za reprezentativne selekcije i koordinator u radu sa „A“ reprezentacijom.

hotsport.rs/FSS

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter