0
Ostali sportovi

Filadelfija ubedljiva, dva gola Lučića (VIDEO)

Objavljeno: 29.01.14 u 08:52

Čak jedanaest mečeva bilo je sinoć na programu NHL lige, domaćini su bili uspešniji upisavši tri pobede više, dva meča su odlučena tek nakon produžetaka.

Filadelfija-Detroit

Boston je lagano savladao Floridu sa 6:2 uz dva pogotka Milana Lučića. Domaći tim je dobio sva tri perioda igre i lagano priveo meč kraju.

Filadelfija je razbila Detroit, takođe na domaćem terenu, sa čak 5:0. Od 13. minuta pa sve do kraja,domaćim tim nije ispuštao prednost te gosti nisu imali ni šansu u ovom meču.

Tampa Bej je u neizvesnom susretu poražen u gostima od Toronta sa 3:2. Meč je presudila poslednja deonica koju je kanadski tim dobio sa 1:0.

Otava je upisala prvu pobedu večeri za gostujuće timove savladavši Kolumbus sa 3:2. Ispostavilo se da je presudna bila prva deonica koju je Otava dobila jer su naredne dve okončane nerešenim rezultatom.

Vašington je uspeo da upiše pobedu od 5:4 na gostovanju Bafalu i to nakon produžetaka. Gosti su u poslednju trećinu ušli sa golom zaostatka, uspeli da izbore 4:4 i produžetak a potom upišu i pobedu.

Montreal je brzo završio posao protiv Karoline, dobivši prve dve trećine ukupnim rezultatom 3:0, što je bio i konačan ishod meča.

Sent Luis je po sličnom principu dobio Nju Džersi i to identičnim rezultatom, 3:0.

Zanimljiv meč odigrali su Nešvil i Vinipeg gde su gosti iz Nešvila trijumfovali sa 4:3. I ovaj meč odlučen je u poslednjoj trećini u kojoj je Fišer doneo pobedu gostima jedinim golom u tom delu igre.

Finiks je lako dobio LA Kingse na svom terenu sa 3:0. Domaćini su strpljivo gradili pobedu dobivši sve tri trećine rezultatom 1:0.

Kalgari je tek nakon produžetka dobio Čikago sa 5:4. Prve dve trećine završene su sa po dva gola u obe mreže, u trećoj su mreže mirovale, da bi u produžetku Brodi doneo pobedu domaćinu.

U poslednjem meču dana Minesota je ostvarila još jednu pobedu za goste savladavši Anahajm sa 4:2 zahvaljujući boljoj završnici meča.

Svi rezultati:

Boston-Florida 6:2
Filadelfija-Detroit 5:0
Toronto-Tampa Bej 3:2
Kolumbus-Otava 2:3
Bafalo-Vašington 4:5 (nakon produžetaka)
Montreal-Karolina 3:0
Sent Luis-Nju Džersi 3:0
Vinipeg-Nešvil 3:4
Finiks-LA Kings 3:0
Kalgari-Čikago 5:4 (nakon produžetaka)
Anahajm-Minesota 2:4

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter