0
Evropske lige

Mihajlović: Šta mislim o terenu? Bio je pun go…a!

Objavljeno: 26.01.14 u 22:48

Trener Sampdorije, Siniša Mihajlović, bio je veoma razočaran nakon remija svog tima sa Bolonjom u 21. kolu italijanske Serije A. Bivši selektor Srbije je naročito bio ljut zbog očajnih uslova na stadionu ‘Luiđi Feraris’ u kojima je meč odigran.

Siniša Mihajlović

„Šta mislim o terenu? Pun je go…a! Šta je moglo da se učini da bude bolji? Stvarno ne znam, nisam baštovan. Vidim samo golubove kao uzrok klizanja igrača po terenu. Razočarani smo nakon ovog remija, morali smo mnogo bolje da odigramo u bitnim periodima utakmice. Moraćemo da budemo pametniji, a momcima ništa ne zameram jer su pružili svoj maksimum“, rekao je Mihajlović u izjavi za italijanske medije.

Incident koji je razljutio trenra Sampdorije dogodio se u poslednjim trenucima meča. Đenovljani su vodili sa 1:0, ali je onda usledio šok. Najpre se Renan okliznuo i izgubio loptu, da bi u nastavku akcije Lazarosa Kristodopulosa sapleo Kosta i tako skrivio jedanaesterac. Siguran sa bele tačke je bio Alesandro Dijamanti i doneo Bolonji bod na ovom susretu.

Sampdorija je na 13. mestu sa 22 boda, posle 21. kola u Seriji A, dok je Bolonja 17. sa 18 bodova.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter