0
Fudbal

FOTO: fknapredak.rs

Lalatović ne gubi vreme – stigao i Vukmirović

Objavljeno: 23.01.14 u 19:27

Novi trener Napretka Nenad Lalatović ne gubi vreme, pošto je njegov tim od danas jači za ofanzivnog vezistu Stefana Vukmirovića. 

FOTO: fknapredak.rs
FOTO: fknapredak.rs

Nakon godinu i po dana provedenih u Jedinstvo putevima, Vukmirović je danas potpisao ugovor sa Napretkom na dve i po godine, tačnije do juna 2016. godine.

“Talentovan, dobar igrač, koji će za Napredak biti dobro pojačanje. Mnogi su želeli da ga dovedu, ali je izabrao Napredak.Mislim da je doneo pravu odluku i došao u odličnu sredinu, i nadam se da će navijači Napretka imati šta da vide i da će on biti jedno kvalitetno pojačanje za nas“, rekao je Nenad Lalatović, koji se potom osvrnuo na tok priprema.

“Igrači treniraju onako kako sam očekivao. Radi se jako naporno, i raduje me njihova efikasnost. Prihvataju ono što ja tražim od njih, i nadam se, kako vreme bude odmicalo, da će biti sve bolji i bolji“, rekao je Lalatović, a prenosi sajt kluba.

Kruševljani u subotu putuju u Antaliju na drugi deo priprema.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter