0
Košarka

Voriorsi ređaju pobede, Denver prekinuo niz poraza (VIDEO)

Objavljeno: 04.01.14 u 08:33

Prethodne večeri odigrano je sedam utakmica u NBA ligi, a najzanimljivije jebilo u Atlanti gde je Golden Stejt trojkom Andrea Igudale u poslednjoj sekundi uspeo da savlada Hokse i tako dođe do osme pobede u nizu.

voriorsi-slavlje

Udarna trojka Voriorsa na ovom meču bili su Dejvid Li sa 23 poena, Stefan Kari sa 22 i Klej Tompson sa 21 poenom. Nemanje Nedovića ni u ovom meču nije bilo u timu iz Kalifornije, dok Ognjen Kuzmić nije ulazio u igru. Na drugoj strani Pero Antić je prvi put bio u prvoj petorci svog tima i imao je odličan učinak od 16 poena i sedam skokova, a pored njega dvocifreni učinak imalo je još pet igrača Atlante.

Klipersi predvođeni odličnim centarskim tandemom Blejk Grifin (15 skokova) i DeAndre Džordan (18 skokova) koji su postigli po 25 poena prekinuli su niz od tri uzastopna trijumfa Dalasa, ali su ostali i bez Krisa Pola koji će zbog povrede ramena morati da pauzira od tri do pet nedelja. Kod Maveriksa kao po običaju najbolji je bio Dirk Novicki sa 24 poena.

Najbolju partiju večeri pružio je košarkaš Hjustona Džejms Harden koji je u duelu sa Njujork Niksima ubacio 37 poena, a dodao je i sedam skokova i šest asistencija za 44 minuta provedena na terenu.

Trebalo bi istaći i da su Denver Nagitsi prekinuli neugodnu seriju od osam uzastopnih poraza, da je Toronto došao do petog vezanog trijumfa i da su u derbiju začelja zapadne konferencije Los Anđeles Lejkersi lako izašli na kraj sa Juta Džezom.

Rezultati:
Vašington – Toronto 88:101
Atlanta – Golden Stejt 100:101
Boston – Nju Orleans 92:95
Hjuston – Njujork 102:100
Dalas – Los Anđeles Klipers 112:119
Denver – Memfis 111:108
Los Anđeles Lejkers – Juta 110:99

hotsport.rs

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter