0
Fudbal

Klop baš voli Srbe, posle Mitrovića želi i Matića

Objavljeno: 02.01.14 u 12:41

Kao što smo već najavili gotovo svakog dana januarskog prelaznog roka ime Nemanje Matića će se povezivati sa brojnim evropskim velikanima pa je tako već drugog dana ovog meseca porugalski list „A Bola“ otkrio da je za Srbina interesovanje pokazala i dortmundska Borusija.

matic

Ovaj list piše da su „milioneri“ spremni da za Matića Benfiki plate 30 miliona evra iako je prema ugovoru koji je Srbin prethodnog leta potpisao sa lisabonskim klubom otkupna klauzula iznosi 50 miliona.

Borusija u Matiću vidi odličnu zamenu za Ilkaja Gindogana, koji bi tokom zime mogao da napusti ekipu, a zanimljivo je da i Roberta Levandovskog Jirgen Klop želi da zameni srpskim reprezentativcem – Aleksandrom Mitrovićem.

Ukoliko se desi da Borusija bude uspešna u dovođenju dvojice srpskih reprzentativaca u Dortmundu će se stvoriti prava mala srpska kolonija pošto se u timu već nalaze Neven Subotić, ali i pomoćni trener Željko Buvač.

hotsport.rs

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter