0
Fudbal

Borusija ‘otima’ Mitrovića Bajernu

Objavljeno: 28.12.13 u 13:30

aleksandar-mitrovic

Iako smo samo pre par dana dobili informaciju da prvak Evrope, minhenski Bajern, žarko želi Mitrovića u svojim redovima, u trku se umešao i rival Bavaraca, Borusija iz Dortmunda.

Nenad Jestrović. bivši fudbaler Anderlehta a sada menadžer mladog Mitrovića, istakao je da postoji veliko interesovanje „Milionera“ za srpskog napadača:

„Skauti Borusije dolaze na svaki meč Anderlehta da ga prate. Potrebna im je zamena za Levandovskog koji odlazi, a Mitrović bi mogao idealno da se uklopi. On je veliki potencijal i cena mu stalno raste. Transfer bi mogao da se obavi na leto, a već ove zime mogli bi da budu ugovoreni glavni detalji. Belgijski tim je spreman za pregovore jer bi lako mogli da napune kasu kluba, dok je i Partizan na zaradi jer mu sleduje 20 procenata od naredne prodaje Mitrovića. Deluje mi da je Borusija trenutno najrealnija opcija a verujem da bi to bila prava liga i pravi klub za Aleksandra“, rekao je Jestrović za „Novosti“.

Podsećamo, Mitrović je tek ovog leta stigao u Anderleht, već je postigao devet prvenstvenih golova, osvojio je evropsko zlato sa mladom reprezentacijom Srbije i trenutno je jedan od najtraženijih mladih napadača u Evropi.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter