0
Domaći fudbal

Sloboda odnela bodove sa Voždovca, Rusmir doneo trijumf Pazaru

Objavljeno: 07.12.13 u 14:56

4fc4cfd63756djsl

Srpski superligaši još jednom su potvrdili da su izuzetno neefikasni pošto je na prvih pet mečeva 15. kola Jelen Superlige postignuto svega pet pogodaka odnosno tačno jedan po utakmici.

Najviše razloga da zagreju dlanove aplauzima imali su geldaoci u Pećincima pošto su domaći Donji Srem i OFK Beograd podelili bodove pogocima posle dva prekida. Veliku priliku da donese trijumf „romatičarima“ imao je Bogdan Planić koji je u samoj završnici sa samo jednog metra uspeo da prebaci prazan gol.

Dva gola su viđena i na Voždovcu, ali su oba bila delo gostujućih igrača pa su samim ti i aplauzi izostali, ali ih je bilo u Novom Pazaru gde je Dejan Rusmir prelepim volej udarcem postigao gol kojim je doneo sva tri boda svom timu. Meč u Pazaru obeležila su i dva prekida, prvi u prvom poluvremenu kada je razvijen transparent „Fudbalski savez strpati u kavez“, a drugi u drugih 45 minuta kada je jedan navijač sa istočne tribine pogodio predmetom pomoćnog sudiju Kaurina.

Golova nije bilo u Subotici gde su Spartak i Rad podelili bodove, kao ni u Kruševcu gde su nerešeno odigrali Napredak i Javor.

Rezultati:

Napredak – Javor 0:0

Donji Srem – OFK Beograd 1:1 (0:0)
(Sinđić 71′ – Čavrić 60′)

Voždovac – Sloboda 0:2 (0:1)
(Pejović 12′, Tijago 72′)

Spartak – Rad 0:0

Novi Pazar – Radnički Niš 1:0 (1:0)
(Rusimir 22′)

15.00h Čukarički – Partizan
17.00h Crvena zvezda – Vojvodina

Nedelja, 8. decembar:
16.00h Jagodina – Radnički 1923

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter