0
Evropske lige

Čelsi se oporavio od šoka i slavio, Siti lagano sa Svonsijem! (VIDEO)

Objavljeno: 01.12.13 u 19:09

NasriOd 17 časova i 10 minuta u Londonu i Mančesteru odigrana su poslednja dva meča 13. kola britanske Premijer lige u fudbalu, a domaćini su slavili u oba meča.

Na „Stamford Bridžu“ viđen je početni šok. Već nakon 13 sekundi igre Rodrigez je iskoristio nesmotrenost odbrane Plavaca i zatresao mrežu za 0:1. Domaći tim dugo nije uspevao da se oporavi od pomenutog šoka pa je tako nakon prvih 45 minuta sve ostalo na jednom golu u mreži domaćeg tima.

U nastavku Čelsi se probudio a buđenje su doneli ljudi kojima nije primarni cilj da postižu golove – Geri Kejhil i Džon Teri, golovima u 55. i 62. minutu meča. Do kraja susreta, Ba je na asistenciju Ramireša u poslednjem minutu regularnog dela postavio konačnih 3:1.

Kod Mančester Sitija nije bilo opuštanja a domaći tim je na Etihadu savladao Svonsi sa 3:0. Domaći tim je poveo već u osmom minutu susreta preko sve boljeg Negreda a do kraja meča kao junak se publici predstavio, takođe sve bolji Samir Nasri, koji je tek kod Pelegrinija zaigrao na svom najboljem nivou. Pomenuti Nasri je bio dvostruki strelac u 58. i 77. minutu, čime je doneo ubedljivih 3:o svom timu.

Čelsi nakon današnje pobede stoji na drugom mestu na tabeli sa 27 bodova, 4 manje od vodećeg Arsenala dok Siti ima dva boda manje od Plavaca. Sautempton je ostao sedmi sa 22 boda dok je Svonsi pao na 13. mesto sa 15 osvojenih bodova.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter