0
Evropske lige

Mihajlović navijačima obećao opstanak u Seriji A

Objavljeno: 20.11.13 u 18:02

sinisa-mihajlovic

Dojučerašnji selektor Srbije Siniša Mihajlović preuzeo je danas ekipu italijanske Sampdorije i navijačima poručio da ne brinu za opstanak u Seriji A. 

“Izvinjavam se svima što nisam mogao da odgovaram na lepe poruke koje ste mi slali. Od sutra (četvrtak) počinjemo novo iskustvo. Znam šta ovaj dres znači svima u klubu i ubeđen sam da ćemo zajedno ostvariti cilj. Napred Samdorija“, napisao je Mihajlović na Fejsbuku, a prenose italijanski mediji.

Njegov pomoćnik biće bivši fudbaler Crvene zvezde i Sampdorije Nenad Sakić.

„Zdravo, prijatelji u Đenovi. Znam šta ovaj dres znači svima, siguran sam da ćemo zajedno ostvariti naše ciljeve. Napred Sampdorija“, napisao je Sakić na svom Fejsbuk profilu.

Mihajlović će u četvrtak održati konferenciju za medije na kojoj će biti i zvanično predstavljen kao novi trener Sampdorije.

On je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri vodio Bolonju, Kataniju i Fiorentinu. Posle 12 odigranih kola Sampdorija se nalazi na 18. mestu na tabeli sa devet osvojenih bodova.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter