0
Košarka

Gosti se proveli kao bosi po trnju (VIDEO)

Objavljeno: 13.11.13 u 08:48

nedovic-gsw-pistons

Na sve četiri utakmice NBA lige odigrane prethodne noći domaći timovi su ostvarili ubedljive pobede postigavši preko 100 poena.

U pobedi Golden Stejta nad Detroitom srpski tandem u Voriorsima, Nemanja Nedović i Ognjen Kuzmić, postigao je ukupno šest poena s tim što je nekadašnji košarkaš Crvene zvezde bio uspešniji sa četiri pogotka, dok je mladi Hercegovac uz dva poena imao i jedan skok. Najbolji je po običaju bio Stef Kari koji je uz 25 poena imao i osam asistencija.

S druge strane Miroslav Raduljica za 11 minuta igre nije uspeo da postigne poene, ali je imao po jednu asistenciju i skok, a ono što je još zanimljivije da je jedini od igrača Milvokija imao pozitivan +/- učinak odnosno u vreme dok je on bio u igri Milvoki Baksi su postigli tri poena više od Majami Hita. Za pobedu šampiona najzaslužniji je bio LeBron Džejms sa 33 poena.

Rezultati:
Majami – Milvoki 118:95
Dalas – Vašington 105:95
Golden Stejt – Detroit 113:95
Los Anđeles Lejkers – Nju Orleans 116:95

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter