0
Domaći fudbal
Radnicki 1923 v Crvena Zvezda Serbian Super Liga 2024 2025

Radnicki 1923 v Crvena Zvezda Serbian Super Liga 2024 2025

FEĐA DUDIĆ NAKON UBEDLJIVOG TRIJUMFA NAD JEDNISTVOM: „Ovaj meč smo shvatili kao da nam dolazi Zvezda!“ (VIDEO)

Objavljeno: 25.10.24 u 21:19

Zadovoljan trener kragujevačkog Radničkog!

Kragujevački Radnički nastavlja s nizom dobrih rezultata i pored brojnih povreda u ekipi. Ekipa pod vođstvom trenera Feđe Dudića ostvarila je još jednu pobedu u nizu, savladavši Jedinstvo u Gornjem Milanovcu rezultatom 4:0, bez primljenog gola, samo nekoliko dana nakon trijumfa nad TSC-om u Bačkoj Topoli.

Dudić je nakon utakmice za TV Arena sport istakao:

Pre svega, moram da kažem da smo prvo poluvreme odigrali fenomenalno – postigli tri gola, imali još dve situacije jedan na jedan sa golmanom. Bili smo brzi, jaki u duelu. Nismo dozvolili da nam protivnik razvija kontranapad što su jako dobro radili u prethodnim utakmicama i to prvo poluvreme smo odradili kako treba. Početak drugog nije bio najbolji, dok se nismo navikli na novu formaciju rivala, ali kasnije protivnik nije imao neke velike šanse.

Uz motivacioni pristup, Dudić je pripremio ekipu da utakmicu shvati kao dolazak Crvene zvezde:

Rekao sam i juče da ćemo ovaj meč shvatiti kao da dolazi Crvena zvezda. Tako smo se i postavili i zasluženo pobedili.

 – Ja se nadam da se za sledeću utakmicu vraćamo na ‘Čika Daču’, a ako i ne bude tako, imaćemo ponovo armiju navijača, što je veliki plus za nas. Jedva čekam da ponovo budemo zajedno. Igraće se u nedelju, da li na Čika Dači, nadam se toj prvoj utakmici u noćnom terminu, da napravimo neku novu epizodu u Kragujevcu – zaključio je Dudić.

Standings provided by Sofascore

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter