0
Evrokupovi
Crvena Zvezda v Glasgow UEFA Europa League Round of 16 Season 2021/2022

FOTO: STARSPORT

SA RENDŽERSOM IZBACIO ZVEZDU: Sada uhapšen! (VIDEO)

Objavljeno: 24.10.24 u 21:52

Vožnja pod uticajem alkohola!

Bivši fudbaler Glazgov Rendžersa, Alfredo Morelos, priveden je u svojoj domovini Kolumbiji zbog vožnje pod dejstvom alkohola, incident koji je mogao imati teže posledice po motociklistu.

Kako prenose kolumbijski mediji, Morelos je prešao u suprotnu traku i udario motociklistu, koji je zadobio ozbiljne povrede, uključujući prelome kostiju i povrede abdomena.

Prema izveštaju lista „El Tiempo“, Morelos je na mestu nesreće pao na alko-testu i uhapšen je zbog „nepažljivih ličnih povreda“, a utvrđeno je da je imao „drugi stepen alkoholisanja“.

Osuđen je na novčanu kaznu od oko 5.000 evra i privremeno oduzimanje vozačke dozvole na period od tri do pet godina. Takođe, moraće da odradi 40 dana društveno korisnog rada.

Inače, Morelos je poznat i navijačima Crvene zvezde, jer je 2022. godine igrao u dvomeču protiv njih kao igrač Rendžersa, a tada je postigao i gol u kontroverznoj situaciji u Škotskoj.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter